Ф'юрі заявив про намір "вичистити з боксу" Усика

Чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі назвав українця Олександра Усика серед боксерів, яких він збирається побити

Про це повідомляє talkSPORT.

За словами чемпіона світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради), він не переходитиме у змішані єдиноборства, поки не переможе усіх боксерів, які становлять загрозу.

"Я повинен все вичистити у боксі. Є парочка хлопців з цієї ери, які повинні бути побиті. Я повинен знову побитися з Вайлдером. Я битимусь з Джошуа та Вайтом. Я поб'ю їх усіх. Є ті, які піднімаються - Джойс, Дюбуа та Йока. Багато свіжого м'яса. Є ще навіть Ортіс", - сказав Ф'юрі.

Серед потенційних суперників британець також назвав ім'я колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика.

"Також є Ефе Аджагба, нігерієць. Філіп Хргович, він також виглядає приголомшливо. Олександр Усик і Дерек Чісора. Занадто багато хороших важковаговиків, які повинні бути побиті. Поки є вони, мені не потрібні бої з Нганну, Міочічем, Леснаром та іншими. Коли я закінчу кар'єру, тоді ми розглянемо таку можливість", - пообіцяв Ф'юрі.

Наразі Олександр Усик готується до поєдинку проти британця Дерека Чісори, який мав відбутися у травні, але був перенесений на невизначений термін через пандемію.

Тайсон Ф'юрі має восени провести третій бій з американцем Деонтеєм Вайлдером.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine