Гіроборди: правила вибору для всієї родини

Електротранспорт, який радує дорослих і дітей в весняно-літній сезон, — гіроборд. З управлінням пристрою впорається кожен — необхідно встати на девайс і нахилитися вперед. Щоб повернути в сторону, користувач переносить вагу тіла на відповідну ногу

На правах реклами.

Дитячі гіроборди відрізняються колесами зменшеного діаметра — до 5 дюймів. Засоби пересуваються зі швидкістю 8 км/год. Матеріал, з якого виготовлені міні-сігвеї для дітей, — міцний пластик. Пристрій важить небагато, тому батькам нескладно винести його в руках у двір.

Дорослі моделі розвивають швидкість до 25 км/год. Витримують вагу 120 кг. Вироби з діаметром коліс 20 дюймів показують вражаючу відмінну прохідність. Великим попитом користуються моделі середньої цінової категорії, оснащені колесами 4-10 дюймів. Якщо ви плануєте пересуватися по гравійної дорозі і купинах, фахівці рекомендують купити варіанти з колесами на 10 дюймів. Які ще критерії вибору важливі, про це нижче.

Особливості конструкції гіробордів

Вибираючи гіроборд, поцікавтеся кількістю плат, встановлених під корпусом. В оригінальних моделях від перевірених виробників дві плати керують двигунами, третя вважається материнської.

У більшості бюджетних пристроїв встановлений акумулятор з низькою потужністю. Відповідний варіант — батарея від відомих виробників, наприклад, LG або Samsung, розрахованих на 4400 мАг. Висока якість акумулятора підтверджує маркування, що вказує на сертифікат пожежної безпеки UL. Також преміум батарею визначає наявність сертифікатів на відсутність шкідливих компонентів у складі, а також про захист від пилу і вологи. Неприпустимо, щоб акумулятор знаходився поза пластикового корпусу, наприклад, у синій плівці.

Вирішивши купити гіроборд, поцікавтеся потужністю апарату. Змінити цей параметр неможливо, адже він закладений в прошивці приладу. Шукаєте високошвидкісний транспорт? Виберіть пристрій потужністю 500 Вт. 

Як виглядає кращий гіроборд

Функціональний девайс, зручний в експлуатації, відрізняється такими характеристиками:

Гіроборд в Україні в широкому асортименті представлений в інтернет-магазині Цитрус. Компанія співпрацює з надійними постачальниками сертифікованої продукції. На товари надається кешбек. Оформити покупку можна в кредит або розстрочку.