Найважливіший матч у житті: Шевченко емоційно пригадав тріумф у Лізі чемпіонів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав фінальний матч Ліги чемпіонів за "Мілан" проти "Ювентуса" найважливішим у житті

Про це повідомляє Calcsio Finanza.

За словами Шевченка, найважливіший момент у його кар'єрі відбувся 28 травня 2003 року в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд", де він забив за "Мілан" вирішальний одинадцятиметровий у фіналі Ліги чемпіонів проти "Ювентуса".

"Ніч фіналу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" - найпрекрасніший спогад в футболі. Це був мій перший фінал, і це була моя найважливіша гра в житті. Я ніколи не забуду ті 12-15 секунд, які знадобилися мені, щоб дійти до м'яча від центру поля для пробиття вирішального пенальті. У цей момент, в ці 12 секунд, все моє життя промайнуло перед очима. З того самого моменту, коли в дитинстві мені снився такий епізод і до розуміння того, що сон збувається прямо зараз. У своїй голові я вже вирішив, як треба бити. Я подивився на рефері, м'яч і Буффона. Я почув свисток, і пробив саме так, як думав і хотів", - розповів Шевченко.

У основний час команди зіграли внічию 0:0, вирішальний одинадцятиметровий у серії післяматчевих пенальті реалізував Андрій Шевченко, який приніс "Мілану" перемогу в Лізі чемпіонів.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine