Промоутер заявив, що у Кличка зірвався бій з Тайсоном

Колишній промоутер Віталія Кличка Том Леффлер зізнався, що у 2004 році в українського боксера зірвався поєдинок проти славетного американця Майка Тайсона

Про це він заявив у інтерв'ю каналу Garneksports в YouTube.

За словами Леффлера, у 2004 році велися переговори про поєдинок Віталія Кличка проти колишнього абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Майка Тайсона, проте американець програв співвітчизнику Денні Вільямсу, з яким і довелося зустрічатися українцю.

"Ми працювали над боєм Тайсона проти Віталія Кличка. Але Тайсон програв Денні Вільямсу. Ну і вийшло, що Віталій бився з Вільямсом", - розповів Леффлер.

За його словами, якщо Майк Тайсон тоді не міг впоратися з посередніми суперниками, то у 53 роки відновлювати кар'єру йому зараз не варто.

"Якщо Майк тоді був не здатен перемагати таких хлопців, то я не знаю, як він може бути конкурентним зараз. Звичайно, він може бути небезпечним в якомусь сенсі. Але коли ми говоримо про 12-раундовий поєдинок, то я не думаю, що його виступ на топовому рівні реальний", - сказав Леффлер.

У грудні 2004 року Віталій Кличко нокаутував Денні Вільямса у восьмому раунді та вперше відстояв титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine