Галина Шабшай: Сучасна жінка може поєднати в собі леді та бізнес

Галина Шабшай - сертифікований коуч інтернаціональної асоціації енеаграми ІЕА, займалась вивченням медитації та бізнесу, світовий експерт першого класу в енеатехнологіях та енеатипологічних дослідженнях

Її алгоритми допомагають гармонізувати особистість, підвищуючи при цьому особисту та ділову ефективність. Вона знає, як сучасній жінці успішно поєднати ділове та особисте життя.

“Бізнес для мене - це реалізація особистого творчого потенціалу. Це завжди улюблена справа, де я творчо реалізуюсь, отримую при цьому максимальне задоволення, досліджую життя та заробляю гроші. Бізнес - це чудова можливість, а в наші часи навіть необхідність для кожної творчої дівчини. За бажанням кожна жінка може реалізуватись як жінка і мати, і розкрити у собі підприємницький потенціал. Але це справа смаку, а французи кажуть: про смаки не сперечаються. Це значить, що є час, коли потрібно реалізувати материнський потенціал, а є час реалізувати творчий потенціал”. 

За словами Галини Шабшай, дуже гарним апгрейдом, оновленням чи перезапуском стосунків в парі, яка дуже багато років у шлюбі, є те, що жінка починає шлях бізнес-леді. Ще краще, якщо вона заходить, як партнер, в бізнес чоловіка.

“Я вважаю, що чоловік вносить в бізнес системність і стратегію, а жінка - креативність та інтуїцію. І дуже велике везіння, коли саме кохана людина, чоловік, допомагає жінці розкрити свій потенціал. В моєму житті цей шлях переді мною відкрив коханий чоловік. Для мене це мій чоловік. Ось уже 20 з лишнім років ми разом, і він досі для мене коханий чоловік. Друге - моя інтуїція”. 

Інтуїція в житті і в бізнесі для жінки - це сила, що йде крізь час. Це лакмусовий папірець теперішнього моменту. Це компас, що вказує на бездоганно вірне рішення. Тому жінкам не варто відкидати свій внутрішній голос, свою інтуїцію, коли вони вирішують бізнес-задачі. Це їх величезна перевага перед чоловіками, то, що вони можуть привнести в бізнес, щоб його примножити.

“Я вважаю, жінка може одночасно керувати бізнесом і бути справжньою леді. Я якраз така жінка. Я постійно експериментую у цій сфері, щоб поєднати в собі леді і бізнес, і навчаю інших жінок бути такими. В першу чергу, дочок, потім подруг, дружній персонал і шановних клієнтів та партнерів. Ось так нам цікаво жити на цій планеті”, - каже Галина Шабшай.