У Київському метрополітені з 1 червня вводитимуть обмеження на вхід

У Київському метрополітені з понеділка, 1 червня, будуть вводити обмеження на вхід, аби пасажири могли дотримуватися дистанції в підземці

Про це заявила заступник директора КП Київський метрополітен Наталія Макогон в ефірі телеканалу "Україна 24", передає НВ.

Із 1 червня в столичній підземці очікують збільшення пасажиропотоку. У зв'язку з цим будуть вводити обмеження на вхід, щоб пасажири могли дотримуватися дистанції в метро.

"Людей в метро стає більше. І ми готуємося до того, що на вихідних відкриється передмістя Києва (транспортне сполучення в області), і пасажирів буде ще більше. Відповідно, можуть бути обмеження на вхід в метро, щоб розтягнути пасажиропотік з можливістю дотримання соціальної дистанції", - зазначила Макогон.

Макогон наголосила, що обмеження будуть вводити в разі сильного збільшення пасажиропотоку, коли дотримуватися соціальної дистанції стає важко.

Вона зауважила, що під час обмежень станція метро може працювати на одну або дві вхідних дверей замість трьох. 

"У цьому підході немає нічого нового: метрополітен використовує таку систему пропуску пасажирів після проведення масових заходів, концертів, футбольних матчів", - додала Макогон.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb