У дорожній аварії поблизу Вроцлава загинув 41-річний українець

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Польщі в п'ятницю, 29 травня 2020 року, загинув громадянин України

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, передає Еспресо.TV із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"30 травня 2020 року управління поліції м.Вроцлав повідомило про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 29 травня 2020 року на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська) за участю легкового автомобіля Opel Movano і вантажівки Mersedes. Унаслідок ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля - громадянин України, 1979 року народження. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого доставили в установу судової медицини міста Вроцлав", - сказав він .

За словами Погорельцева, за фактом ДТП управління повітової поліції міста Срода Шльонська проводить кримінальне провадження у справі.

"Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв'язок із місцевою поліцією, медичним закладом і вживає заходів щодо розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС і Генерального консульства України в Кракові", - наголосив дипломат.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb