Боксер, який відправив Ломаченка у нокдаун, оцінив його шанси у бою за титул абсолютного чемпіона

Венесуельский боксер Хорхе Лінарес вважає, що Василь Ломаченко переможе американця Теофімо Лопеса у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі

Про це Лінарес заявив у етері SiriusXM, повідомляє TimeBoxingUA у Instagram.

За словами Лінареса, який у 2018 році став єдиним суперником, який відправив Ломаченка у нокдаун, українець все ще залишається лідером легкого дивізіону (до 61,2 кг).

"У легкій вазі є хороші боксери. Але, знаєте, я бився з Ломаченком і, вважаю, він як і раніше тут найкращий. Його наступний суперник, Лопес, великий, міцний і хороший боєць – тільки й всього. Не думаю, що він переможе. Ломаченко зараз на іншому рівні, хоч він трохи й змінився після бою зі мною. І все ж він, як і раніше, найкращий", - сказав Лінарес, якого українець переміг нокаутом у 10-му раунді.

Ломаченко наразі володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Він готується до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу проти американця Теофімо Лопеса, який утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Раніше планувалося, що боксери зустрінуться 30 травня, однак поєдинок було перенесено на невизначений термін.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb