Депутати від Львівщини виступили проти затвердженого Перспективного плану області

Депутати групи “Львівщина” скерували термінове звернення до Володимира Зеленського та Дениса Шмигаля в якому закликають уряд і президента врахувати думки громад при формуванні плану територій

Також депутати  заявили, що вважають неприпустимим те, що при формування перспективного плану Львівської області громадські слухання не проводилися, а план “не відповідає вимогам законодавства і Методиці формування спроможних громад”. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України від “Європейської солідарності” Олег Синютка.

“Закликаємо уряд і президента, щоб вони нарешті почули людей.  Депутати групи “Львівщина” скерували термінове звернення до Володимира Зеленського та Дениса Шмигаля. Ми з колегами кажемо “НІ” затвердженому урядом перспективному плану Львівської області. Вважаємо неприпустимим, що: при формуванні плану територій, думку громад не враховано; громадські слухання не проводилися; план абсолютно не відповідає вимогам законодавства і Методиці формування спроможних громад”, – зазначив Олег Синютка.