"Будь-яке призначення представника уряду Зеленського не призведе до ефективної політики": Княжицький про Ткаченка на чолі Мінкульту

Народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький заявив, що культурна політика президента Володимира Зеленського і його оточення є антиукраїнською, тому фракція буде робити все, щоб Олександр Ткаченко, новий очільник Мінкульту, не робив антиукраїнських кроків

Про це він повідомив у коментарі журналістці Еспресо.TV.

"Наша фракція не голосувала за Олександра Ткаченка, хоча він фаховий журналіст і давно цікавиться цими питаннями. У міністерстві зараз повний хаос, оскільки дуже довго не було керівника, старе міністерство не ліквідоване, фактично відбувається розкрадання майна Міністерства культури, то будь-яке призначення відповідальної особи є позитивним. Так само, як і будь-яке призначення особи, яка представляє уряд Зеленського не приведе до ефективної політики", - зазначив Княжицький.

Нардеп зауважив, що культурна політика Володимира Зеленського і його оточення є антиукраїнською.

"Ми бачимо, що культурна політика і Володимира Зеленського, і його оточення є насправді антиукраїнською. Тому ми не голосували за це. І будемо робити все, щоб не дати знищити ті здобутки, яких ми досягли. У нас немає жодного сумніву, що будь-хто, кого б вони не призначили, буде намагатися робити антиукраїнські кроки", - сказав Княжицький. 

Нардеп наголосив, що фракція "Європейська Солідарність" буде робити все, щоб Олександр Ткаченко не робив антиукраїнських кроків.

"Ми будемо робити все, щоб Олександр Ткаченко все ж таки не робив якихось антиукраїнських кроків. Тому що, як журналіст, він виступав за створення Української помісної церкви, також у нього було дуже багато інших позитивних ініціатив. Ми розуміємо, що дуже багато людей перевзуваються в повітрі, коли стають частиною цієї антиукраїнської влади. Будемо робити все, щоб з Олександром Ткаченком цього до кінця не сталося",- зазначив Княжицький.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb