Білл Гейтс відповів прихильникам теорії змови про "чіпи" у вакцині від коронавірусу

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс прокоментував теорію змови про те, що при вакцинації від COVID-19 він нібито хоче вживити мікрочіпи всім жителям Землі

За його словами, його турбує існування божевільних ідей, оскільки через них масова вакцинація від коронавірусу і, відповідно, формування групового імунітету можуть опинитися під загрозою, повідомляє BBC.

В результаті чого коронавірус "продовжить вбивати людей".

"Якщо подивитися на всі ці плітки і антинаукові вислови, які існують, то так - це призводить до розпалювання ворожнечі між людьми. Турбує те, що в такий час цифрові інструменти використовуються для всього цього божевілля", - сказав він.

Білл Гейтс пояснив, що його пропозиція реєструвати вакцинованих людей не має на меті чіпування, а пов'язана з тим, щоб захистити дітей.

Згідно з конспірологічною теорією, що поширена серед ряду певного роду користувачів соцмереж та деяких православних священиків московського патріархату, філантроп Білл Гейтс нібито збирається поневолити людство, вжививши чіпи при вакцинації від коронавірусу. При цьому прихильники теорії змови вважають, що COVID-19 - справа рук мільярдера.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb