Бойовики не випускають населення з ОРДЛО, - Резніков

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков зазначив, що окупанти не пропускають на підконтрольні їм території міжнародні організації

Про це міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив у ефірі одного з телеканалів, передає "РБК-Україна".

За словами Резнікова, проросійські бойовики на Донбасі нікого не пропускають на підконтрольну українському уряду територію. Також найманці обмежують в'їзд на окуповані території представників міжнародних організацій.

Він зазначив, що гуманітарні організації також звертаються за допомогою до українського уряду з проханням доставити вантажі на окуповані території.

"Кожного дня патрулі ОБСЄ не можуть потрапити через КПВВ на окуповані території, тому що окупаційні режими через усі КПВВ у Донецькій та Луганській області не пропускають нікого. Ми отримуємо багато звернень, що люди хочуть потрапити в Україну, але не можуть, тому що їх не пропускає окупаційний режим", - пояснив Резніков.

Міністр наголосив, що українська сторона повністю не зупиняла пропуск через КПВВ та пропускає громадян за гуманітарної потреби.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb