У Києві на проспекті Глушкова сталася смертельна ДТП

У столиці на проспекті Глушкова сталася ДТП, внаслідок якої загинув чоловік

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

У місті Києві, на проспекті Глушкова сталася жахлива ДТП, в якій загинув молодий чоловік. Як розповів Вартовим Еспресо водій автомобіля Mercedes Viano, він рухався по Одеській трасі у першому ряду і тільки-но заїхав до столиці, і пригальмував і котився перед світлофором, бо загорівся забороняючий сигнал світлофора. В цей час він почув потужний удар, від якого машину відкинуло вперед і почало розвертати.

Після того як Honda Civic врізалася у зад Mercedes, мікроавтобус розвернуло і він передньою частиною врізався у правий бік Лади Калини. Лише після того водій Мерседеса зміг вирівняти свою некеровану автівку і зупинитися.

Відзначимо, що після тарану Mercedes, Honda продовжила рух та врізалася у будівлю блокпосту, складеного з бетонних блоків, вони обвалился всередину. Керманич (за попередніми даними, 1996 р.н.) Honda був затиснутий у своїй деформований автівці - на жаль, він помер на місці.

Рятувальники ДСНС по приїзду зрізали дах і витягли тіло загиблого. Свідки кажуть, що водій Honda рухався на дуже високій швидкості, так це чи ні - має встановити автотехнічна експертиза. На місці працюють патрульні поліцейські, які чекають прибуття слідчо-оперативної групи, працівники якої і мають встановити всі обставини трагедії.

 

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine