Російський актор Михайло Єфремов влаштував ДТП в центрі Москві, одна людина загинула. ВІДЕО

Відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП в центрі Москви

Про це повідомляє Медуза.

Кримінальну справу відкрито за ч. 2 ст. 264 Кримінального кодексу РФ (порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності до заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю людини, якщо його вчинила особа, яка була у стані сп'яніння). Максимальне покарання за цією статтею – позбавлення волі на сім років.

За словами глави прес-служби московської поліції, Єфремов був затриманий на місці події і відправлений на медичний огляд на предмет наявності алкоголю в крові.

Пізніше експертиза підтвердила, що актор був п'яний. На відеозапису, який опубліковано в Twitter, видно, як один із автомобілів (імовірно, ним керував Єфремов) виїжджає на зустрічну смугу і врізається на повній швидкості в автомобіль "Лада", який їде назустріч.

Водій фургона Сергій Захаров, який постраждав у ДТП, помер.

Водій отримав травми, несумісні з життям. Раніше він був доставлений у важкому стані в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Він отримав відкритий перелом стегна, перелом ребер, закриту черепно-мозкову травму, а також поєднану травму голови.