Анджей Дуда назвав ЛГБТ-рух "ще більш руйнівною для людини ідеологією", ніж комунізм

Чинний президент Республіки Польща Анджей Дуда, який висувається на повторний термін, дав оцінку ЛГБТ-руху як суспільно-політичній ідеології

Про це він заявив у суботу, 13 червня 2020 року, під час сплікування з виборцями у місті Бжег, передає Еспресо.TV з посиланням на Dziennik.pl.

"Це просто ідеологія. (...) Якщо хтось має сумніви, чи це ідеологія, чи ні, нехай вони зазирнуть на сторінки історії та побачать, як виглядала побудова ЛГБТ-руху у світі, як виглядає побудова цієї ідеології, які погляди сповідували ті, хто її будував", - сказав Дуда.

Він наголосив, що "найкращим доказом того, що це ідеологія, є те, що деякі люди, які мають гомосексуальні уподобання, не ототожнюють себе із цим рухом та ідеологією".

"Вони просто мають свої уподобання і все. Вони вважають, що це їхня приватна справа. Я поважаю всіх людей, але не дозволю ідеологізувати дітей, бо це моя відповідальність за Польщу та польську молодь", - сказав президент Польщі.

"Не за це 40 років боролося покоління моїх батьків, щоб вигнати комуністичну ідеологію зі шкіл, щоб її не можна було нав'язувати дітям, щоб нею не можна було промивати мозок молоді та індоктринувати їх, молодь, дітей, солдатів в армії, молодіжні організації, вони не боролися за те, щоб ми прийняли, що прийде інша ідеологія, ще більш руйнівна для людини, ідеологія, яка під виглядом поваги та толерантності приховує глибоку нетерпимість та усунення, виключення з життя всіх, хто не хоче на неї піддатися", - зазначив Дуда.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb