Будемо готуватись до Європейського суду з прав людини, - Стерненко

15 червня у Шевченківському суді триває розгляд запобіжного заходу за підозрою в умисному вбивстві активісту Сергію Стерненку

Про це активіст Сергій Стерненко повідомив перед людьми, що зібрались у його підтримку під приміщенням Шевченківського суду, передає Еспресо.TV.

"Наша сторона заявила третій чи вже четвертий відвід прокурору Бозовуляку, я збився з рахунку. По завершенню попереднього судового засідання прокурор Бозовуляк виходив до ЗМІ та казав, що наша сторона займається піаром. Якщо він просто людина з вулиці він може таке говорити, якщо він прокурор - він не має пава дозволяти собі оціночні судження. це свідчить про його упередженість. все одно суддя залишив прокурора Бозовуляка у процесі. Я думаю, це багато говорить про цього суддю. Зараз будуть допитувати прокурора Радіонова, який 18 травня відмовився погоджувати мені підозру, оскільки вона була необґрунтованою", - зазначив активіст.

Він додав, що суд не є справедливим.

"Це не суд, це судилище, друзі. я думаю, що по завершенню процесу в найближчі дні ми будемо готуватись до Європейського суду з прав людини. Тому що ми цього так не залишимо. А це означає, що рано чи пізно усі причетні до фабрикації обвинувачення проти мене, починаючи від найменшого слідчого, завершуючи генеральним прокурором будуть нести відповідальність", - заявив Стерненко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb