Британський важковаговик подав до суду із вимогою влаштувати бій з Ф'юрі

Британський боксер Ділліан Вайт подав до суду на WBC з вимогою організувати йому чемпіонський бій з Тайсоном Ф'юрі в зазначені терміни

Про це повідомляє ESPN.

Ділліан Вайт з липня 2019 року є обов'язковим претендентом на титул WBC (Всесвітньої боксерської ради), яким володіє інший британець - Тайсон Ф'юрі. За регламентом WBC Вайту зобов'язані надати можливість боксувати за пояс не пізніше лютого 2021 року.

Водночас Ф'юрі не планує у найближчих трьох боях битися з Вайтом. У 2020 році у нього запланований третій поєдинок з американцем Деонтеєм Вайлдером, а у 2021 році – два поєдинки за титул абсолютного чемпіона світу з британцем Ентоні Джошуа, якому належать титули WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Президент WBC Маурісіо Сулейман за порадою своїх адвокатів наразі відмовляється коментувати справу Вайта. Декількома днями раніше він заявив, що Ф'юрі не отримає франчайзинговий пояс WBC, що дозволило б йому уникнути обов'язкового захисту з Вайтом.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb