"Не встигну туди доїхати": Стерненко не прийде на суд щодо зміни адреси домашнього арешту

Засідання щодо зміни адреси домашнього арешту призначили на 10:00, але активіста Сергія Стерненка там не буде

Про це він повідомив у Telegram.

"Щойно телефонувала секретар судді Мєлєшак щодо розгляду клопотання про зміну адреси домашнього арешту. Засідання призначили на 10:00. Тобто за 50 хвилин після повідомлення мені про засідання.Я просто фізично не встигну туди доїхати. Це неможливо, зважаючи ще й на те що мені не можна пересуватись без охорони. Тому я не прошу вас туди їхати. Бо і я не поїду. Біля суду чергують мої адвокати", - написав Стерненко.

Він додав, що суддя Мєлєшак "не краща за Бугіля".

"Вона якось мені відмовила у задоволенні скарги через те, що я не уклав сам із собою договір про те, щоб я міг представляти себе в суді. А ще ця суддя нещодавно відпустила потвору, яка вбила дворічного хлопчика. Вбивця втік з України", - написав активіст.
  • Сергія Стерненка звинувачують у вбивстві. Сам він заявляє про вимушену самооборону - під час нападу на нього активіст спромігся поранити одного з нападників, від чого той у подальшому помер. До цього нападу на Стерненка нападали ще двічі.
  • Нагадаємо, 15 червня Шевченківський суд міста Києва обрав запобіжний захід активісту Сергію Стерненку у вигляді цілодобового домашнього арешту в одеській військовій частині. Стерненко заявив, що не має туди фізичного доступу.
  • Нагадаємо, що прокурор подав клопотання про зміну адреси відбування домашнього арешту з місця прописки на адресу проживання.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.