У працівника РНБО підтвердили коронавірус, - Данілов

У одного зі співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони виявили COVID-19

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі ZN.UA.

Він уточнив, що йдеться про працівника Ситуаційного центру РНБО, що розташовується на вулиці Петра Болобачана, а не в Офісі президента.

"Справді, один із співробітників Ситуаційного центру РНБО отримав позитивний результат тесту. Стан співробітника задовільний. Проводиться, як годиться в таких випадках, епідеміологічне розслідування, встановлюються особи, що контактували", - розповів Данілов.

Він додав, що центр РНБО перейшов в онлайн-режим.

"Ми всі, хто мав контакт із хворим колегою, здали тести і чекаємо на результат. Зрозуміло, що, не чекаючи його, ми обмежили спілкування, контакти, перейшовши в онлайн-режим", - додав секретар РНБО.

ОНОВЛЕНО. У коментарі РБК-Україна від додав: 

"Так, дійсно коронавірусом захворів один працівник апарату РНБО. Епідрозслідування вже розпочато і воно продовжується. Я з ним не контактував. Але я здав тест на коронавірус. Результатів ще немає. Можливо, вони будуть ближче до ранку", - повідомив Данілов.

Він зазначив, що на особливий режим роботи переходить лише той підрозділ, де працював хворий.

"Весь апарат - 160 людина не може піти з роботи через одну людину. Люди з якими він контактував, вони зараз на цьому епідрозслідуванні. У них окреме приміщення тому і окрема ситуація. Ми таку інформацію, що весь РНБО на особливому режимі не давали ніколи", - пояснив Данілов.