Порошенко переніс похорон батька через засідання у Печерському райсуді

Родина Петра Порошенка перенесла похорон його батька через судове засідання, на якому розглянуть запобіжний захід п’ятому президенту України

Про це у Facebook повідомив речник Порошенка Святослав Цеголко.

"Петро Порошенко іде до суду. Тому похорон батька довелося перенести на п'ятницю, 19 червня. О 10.00 у п'ятницю у Свято-Михайлівському монастирі відслужать панахиду. Прощання з Олексієм Івановичем Порошенком о 12.00 за адресою Інститутська 7", - написав Цеголко.

Судове засідання заплановано на 18 червня  і має початися о 15:15 у Печерському райсуді Києва.

Читайте також: Генпрокурор Венедіктова реалізує свій "юридичний треш", виконуючи замовлення Зеленського на переслідування Порошенка, - адвокат Новіков

Зазначимо, що 10 червня у Державному бюро розслідувань повідомили про оголошення підозри п'ятому президенту Петру Порошенку. До ДБР Порошенка викликали у якості свідка щодо справи про незаконне ввезення 43 картин відомих художників. Однак, коли Порошенко прибув, представник Генпрокуратури спробував вручити йому підозру у справі, яка стосується призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Петро Порошенко заявив, що коли він з адвокатами приїхав до ОГПУ отримати підозру, то генеральний прокурор Ірина Венедіктова втекла.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb