Стало відомо, з ким проведе чемпіонський бій Усик, якщо Джошуа відмовиться від титулу WBO

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі новозеландець Джозеф Паркер претендує на бій за вакантний титул WBO проти українця Олександра Усика

Про це повідомляє Vringe.com.

Промоутер ексчемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації) Джозефа Паркера Девід Хіггінс заявив, що новозеландець готовий зустрітися з Олександром Усиком, якщо чинний володар пояса Ентоні Джошуа відмовиться від обов'язкового захисту проти українця заради поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. Наразі Паркер займає друге місце в рейтингу WBO.

"Якщо так все і станеться, нам запропонують бій з Усиком за вакантний титул, до чого ми готові. Нам потрібен бій з Усиком. І ми впевнені в нашій перемозі над ним. Бій відбудеться. Вважаю, що у Паркера більше шансів побити Усика, ніж у Джошуа. Я маю на увазі стилістично. Джошуа для Усика занадто повільний. Паркер набагато швидший. І повірте, ви до сих пір не бачили його на піку форми", - сказав Хіггінс.

Ентоні Джошуа, окрім титулу WBO, володіє поясами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Він домовився про два поєдинки у 2021 році проти чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсона Ф'юрі.

Джозеф Паркер здобув чемпіонський титул WBO у 2016 році, перемігши американця Енді Руїса. У 2018 році у новозеландця титул відібрав Джошуа.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb