У екстренера "Барселони" виявили невиліковну хворобу

У колишнього тренера іспанського футбольного клубу "Барселона" Хуана Карлоса Унсуе діагностували невиліковну хворобу – бічний амфіотрофічний синдром

Про це повідомляє Marca.

За інформацією видання, колишній асистент головного тренера "Барселони" Луїса Енріке – невиліковно хворий. В Унсуе - бічний аміотрофічний склероз - хвороба, яка не підлягає лікуванню, хворі нею можуть сподіватися лише на підтримуючу терапію. Згодом вона призводить до паралічу.

Під час ігрової кар'єри 53-річний Унсуе виступав на позиції воротаря. Він починав кар'єру в "Осасуні", а потім перейшов до "Барселони", де був дублером Андоні Субісаррети. Також грав за "Севілью", "Тенеріфе" та "Ов'єдо". Завершив виступи в 2003 році.

Унсуе розпочав тренерську кар'єру в якості тренера воротарів в "Барселоні" - спочатку під керівництвом Франка Райкарда, а потім Хосепа Гвардіоли. Самостійно очолював "Нумансію" та "Расинг". Пізніше став асистентом Луїса Енріке у "Сельті" та "Барселоні".

У 2017 році Хуан Карлос Унсуе після відставки Луїса Енріке претендував на посаду головного тренера "Барселони", однак у підсумку очолив "Сельту". Останнім місцем роботи тренера була "Жирона".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb