Прокуратура підозрює двох чиновників Міноборони у присвоєнні 11 млн грн на будівництві казарм

Прокуратура повідомила про підозру двом посадовцям та підприємству-підряднику у службовому підробленні та привласненні понад 11 млн грн бюджетних коштів

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

У повідомленні йдеться, що прокуратура повідомила про підозру двом військовим службовим особам Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління та директору підприємства-підрядника у службовому підробленні та привласненні понад 11 млн грн бюджетних коштів.

Слідство з'ясувало, що посадовці Управління, яке виступало замовником будівельних робіт, діяли у складі організованої злочинної групи. Вони та представники приватного підприємства-підрядника організували незаконну схему з привласнення бюджетних коштів.

Так, особи Міноборони підписували акти виконаних робіт та перераховували кошти на підконтрольну комерційну структуру за фактично невиконані роботи з будівництва казарм поліпшеного планування у військовому містечку смт. Чорноморське.

За інформацією прокуратури, наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb