Наглядова рада "Ощадбанку" прокоментувала призначення головою правління Сергія Наумова

17 червня 2020 року за результатами конкурсного відбору Наглядова рада "Ощадбанку" затвердила Сергія Наумова на посаду голови правління

Зміст

Про це повідомляє пресслужба "Ощадбанку".

"Сергій Наумов має репутацію високопрофесійного банкіра-управлінця. Він - банкір-практик із значним досвідом кризового управління, розробки та впровадження стратегії. Ми впевнені, що під керівництвом Сергія Наумова "Ощадбанк" успішно пройде черговий етап трансформації", - цитує пресслужба слова голови Наглядової ради "Ощадбанку" Байби Апін.

Згідно з юридичними процедурами, Наумова буде призначено на посаду після припинення повноважень чинного голови правління Андрія Пишного та погодження кандидата на посаду голови правління Національним банком України. 

У пресслужбі фінустанови додали, що стратегічними цілями "Ощадбанку" на найближчі роки є підвищення ефективності банківсього бізнесу, збереження позицій у корпоративному сегменті, зростання присутності в сегменті малого та середнього бізнесу, зміцнення позицій у роздрібному бізнесі, продовження розпочатої стратегічної співпраці з ЄБРР.

  • Раніше, 18 червня, ЗМІ повідомили, що перемогу в конкурсі на посаду голови правління "Ошадбанку" отримав чинний голова "Піреус Банку" Сергій Наумов.
  • Сергій Наумов закінчив Національний авіаційний університет та економічний факультет Міжрегіонального інституту ринкових відносин. Має ступінь MBA, отриманий в Kassel International Management School (Німеччина). Загальний стаж роботи Сергія Наумова в банківській сфері становить 25 років. Він займав керівні посади у провідних банках України, зокрема Райффайзенбанку, УкрСиббанку, Правекс банку, Піреус банку. В останніх трьох банках працював головою правління. Має досвід роботи в аудиторській компанії PricewaterhouseCoopers.