Укрпошта відновила міжнародну доставку пасажирськими рейсами

Укрпошта почала доставку відправлень прямими пасажирськими рейсами авіакомпаній Lufthansa та KLM

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

"Із поступовим відновленням регулярного авіасполучення Укрпошта почала доставку відправлень прямими пасажирськими рейсами авіакомпаній. Першими  на цьому тижні стали Lufthansa та KLM", - йдеться у повідомленні.

Lufthansa доставлятиме відправлення Укрпошти із України до Німеччини, звідки вони будуть спрямовані до країн Європи, Південної Америки, Південної та Південно-Східної Азії, США, Китаю, Японії.

Авіакомпанія KLM доставлятиме посилки Укрпошти до Нідерландів, а звідти вони поїдуть до ПАР, ОАЕ, Нової Зеландії, Австралії, Колумбії, Перу, Панами та інших країн.

В Укрпошті зазначили, що поштові відправлення вилітатимуть 5 разів на тиждень рейсами Lufthansa  та 3 рази на тиждень - рейсами KLM.

При цьому, оскільки наразі не заявлено відправлення прямих пасажирських рейсів із Києва до Нью-Йорку, Укрпошта планує продовжувати чартерну програму з МАУ, щоб забезпечити доставку до США. Так, у червні МАУ доставить у США посилки "Укрпошти" на 7 прямих рейсів, які виконуються 1-2 рази на тиждень. 

Завдяки цим чартерним рейсам Укрпошта забезпечує стабільні терміни надходження відправлень для двох продуктів: "Поштовий експрес" - вагою до 2 кг та Express Mail Service (EMS) - вагою до 30 кг.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb