Досі не можуть знайти 4-х мешканців з постраждалого будинку на Крушельницької, - "Вечірній Київ"

Столичні рятувальники продовжують пошукові роботи у десятиповерхівці, яка розташована на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. При цьому невідомою лишається доля щонайменше 4-х мешканців, які проживали на 5 і 6 поверхах 6-го під`їзду

Про це Вечірньому Києву повідомила киянка Аліна Ходорич, батьки якої проживали на 10-му поверсі цього будинку, передає Еспресо.TV.

Відповідний матеріал вийшов на сайті видання сьогодні о 20:47.

"Під завалами опинилися кращий друг мого тата Саша Хмільовий, а також сім'я Недашковських - батько, мати і син. А моя мама знаходиться у дуже важкому емоційному стані. Вона чудом вижила: сиділа на дивані у великій кімнаті. Коли пролунав сильний вибух,  підлога і стіни деформувалися. Маму накрило вибуховою хвилею. На ногах появилися рани від осколків розбитого скла. Дізнавшись про трагедію, я відразу рвонула до неї із Дарницької площі, де проживаю. Щоб вибратися зі зруйнованого будинку, їй довелося лізти на дах, а вже потім спускатися до 5-го під`їзду", - розповіла Ходорич.

За даними ДСНС, зруйновано чотири поверхи житлового будинку – 5, 6, 7 і 8. Наразі рятувальники встановлюють троси та розпірки для стабілізації конструкцій будинку.

Загалом постраждало 40 квартир - фактично весь 6-й під`їзд, заявила майстер будинку Євгенія Салійчук.

За словами майстра, евакуювали мешканців 237 квартир, але багато людей продовжують залишатись поблизу місця трагедії.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb