Укрпошта попередила про можливі затримки доставки у західні регіони через повені

Укрпошта попередила про можливі затримки із доставкою пошти у Івано-Франківську, Закарпатську та Чернівецьку області у зв'язку з повенями, від яких потерпають ці області

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

"Укрпошта інформує про можливі затримки із доставкою пошти у Івано-Франківську, Закарпатську та Чернівецьку області, викликані сильними зливами та паводками. Нині підтоплено ряд населених пунктів у цих західних областях України та частково порушено транспортне сполучення із ними", - йдеться у повідомленні.

В Укрпошті зазначили, що через негоду можливі затримки із досткавкою пошти у 91 населений пункт в Івано-Франківській області, населені пункти в басейні річки Прут та у 4 відділення в Чернівецькій області.

Водночас станом на 24 червня відновлена робота відділень у Рахівському районі Закарпаття.

В Укрпошті додали, що в більшості населених пунктів, які постраждали від негоди, уже проведені виплати пенсій та соціальних допомог, а для тих клієнтів, які їх ще не отримали, виплати здійснять після поновлення роботи відділень.

"Національний поштовий оператор приносить вибачення через тимчасові незручності із доставкою кореспонденції", - перепросили в Укрпошті.

Звичайний графік роботи Укрпошти буде відновлено після ліквідації наслідків негоди в районах, що постраждали від стихії.

У пресслужбі додали, що компанія оперативно повідомлятиме про повне відновлення роботи відділень у постраждалих від негоди населених пунктах.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb