МАУ розширює напрямки польотів на літні місяці

Авіакомпанія пропонує пасажирам розширений перелік напрямків для подорожей у липні та серпні у зв’язку із послабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українців, які подорожують у туристичних цілях

Про це повідомляє прес-служба "Міжнародних авіаліній України" (МАУ).

Згідно з повідомленням, у період з 1 по 30 липня "МАУ" обслуговуватиме внутрішні рейси в Одесу, Львів і Херсон, здійснюючи їх щоп'ятниці в регіони та з поверненням до Києва щонеділі. Проте в першій половині серпня планується змінити розклад за напрямком Київ-Одеса: рейси виконуватимуться в понеділок, середу, п'ятницю і неділю (Одеса-Київ: понеділок, вівторок, четвер, субота). З 16 по 31 серпня може також додасться рейс в Одесу щочетверга.

Міжнародні рейси, як зазначає "МАУ", виконуватимуться за напрямками регулярної програми польотів авіакомпанії - Стамбул, Амстердам, Франкфурт, Париж, Дубай, Ларнака, Афіни, Лондон, Ніцца, Рим, Неаполь, Баку, Берлін, Мілан, Мюнхен, Прага, Єреван, Мадрид, Відень, Барселона, Кишинів, а також залишаться періодичні рейси в Торонто.

У серпні компанія планує подальше розширення міжнародних напрямків з двома-трьома частотами на тиждень. Мережу, зокрема, сформують Київ-Ніцца, Київ-Рим, Київ-Баку, Київ-Берлін, Київ-Мілан, Київ-Прага, Київ-Єреван, Київ-Кишинів, Київ-Мадрид, Київ-Мюнхен, Київ-Франкфурт, Київ-Відень, Київ-Барселона.

У прес-службі зазначили, що Більш детальну інформацію щодо рейсів та їх частот у серпні МАУ уточнюватиме протягом липня, спираючись на об’єктивні ринкові передумови.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb