НСК "Олімпійський" відновить роботу з 28 червня

З 28 червня та до кінця вересня 2020 року НСК "Олімпійський" відкриває свою територію для всіх охочих займатися спортом на свіжому повітрі

Про це повідомляє пресслужба НСК "Олімпійський".

"Відкриття заплановано на святковий для України день - 28 червня, День молоді та День Конституції України. Відтоді і до кінця вересня кожен охочий може відвідати "Олімпійський", обрати спорт до душі та провести час активно й з користю, ще й на свіжому повітрі", - сказав міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Водночас Гутцайт наголосив, що дотримання усіх санітарних норм є обов'язковою умовою функціонування спортивного простору.

За словами заступника генерального директора з адміністративної роботи НСК "Олімпійський" Віктора Анісімова, спортивний комплекс відкритий до співпраці зі спортивними організаціями. Він також висловив сподівання, що спортивний комплекс буде збільшуватися.

У НСК зазначили, що з 28 червня всі охочі зможуть зіграти в баскетбол, волейбол, настільний теніс або спробувати катання на роликах. Також будуть облаштовані зони для workout та армреслінгу.

Вільні тренування на території спортивного комплексу будуть доступні у вихідні дні з 08:00 до 20:00 та по буднях (крім днів проведення футбольних матчів). Для тренування потрібен власний інвентар відповідно до виду спорту та засоби особистого захисту (маска, антисептик).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb