День у зоні ООС: поранено одного українського військового

26 червня російсько-окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, у результаті обстрілу поранено українського військового

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"26 червня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, окупанти під час обстрілу застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120 мм і 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від населеного пункту Кримське бойовики тричі відкривали вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм та 120-ти міліметрових мінометів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Мінометами калібру 82 мм був відкритий вогонь по околиці Катеринівки, а по захисниках Хутора Вільний окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Також обстріл з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Шумів.

"Внаслідок обстрілу ворожих сил один військовослужбовець Об'єднаних сил отримали поранення. Він був оперативно доставлений у лікувальний заклад та надається необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb