"Всі зважені, але не всі щасливі": Зеленський про початок "спецоперації" по зважуванню автомобілів

Зеленський пообіцяв, що у ході "спеціальної операції" по впровадженню вагового контролю автомобілів на дорогах "всі водії будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі"

Про це президент України Володимир Зеленський сказав, відповідаючи на запитання журналістів після підписання угоди про морську концесію на Херсонщині, яку транслював Офіс президента у Facebook.

"Ви знаєте, що проводиться спецоперація по причині цих вантажів, які розбивають наші дороги, на які ми виділяємо в цьому році близько 80 млрд гривень. Це великі гроші для держави, такого ніколи не було. Тому в нас операція не лише на Херсонщині, операція дійсно по усій державі. Там також підключені Національна поліція та Служба Безпеки. Я не знав назву операції, про яку сказав пан Гусєв, але хочу трохи її підкоригувати: всі водії будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі", - сказав Зеленський.

Перед цим голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв повідомив, що відсьогодні в області спільно з "Укртрансбезпекою" запускають "спеціальну операцію" з робочою назвою "Зважені та щасливі" для недопущення перевантажень автомобілів на дорогах.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb