"Спроби ватників перезапустити "русскую весну" зустрінуться з гарячим українським літом", - Білецький

Зусилля Кремля на розхитування ситуації всередині України за допомогою нових проектів на зразок партії Шарія зазнають невдачі

Про це ввечері у п'ятницю, 26 червня 2020 року, на зборах столичного активу Азовського руху заявив засновник та перший командир добровольчого полку "Азов", голова політичної партії "Національний корпус" Андрій Білецький, передає Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт політсили.

Читайте також: Терор червоних кульок. Як Медведчук та Шарій розкачують ситуацію до громадянської війни

"Ватники змінили вже купу назв - вони були Партією регіонів, ПСПУ, СДПУ - зараз вони ОПЗЖ та партія Шарія. Але мета в них одна – в той чи інший спосіб розбурхати чергову "русскую весну", що стане приводом для нової хвилі російської агресії. За ними стоять скуплені ними медіа та мільйони, вкинуті в розкрутку каналів в Ютюбі та соцмережах. Але за ними немає реальних людей, і наше завдання зробити так, щоб закінчити будь-які їхні намагання набрати реальної соціальної і політичної ваги просто на старті", - сказав Білецький.

"Спроби ватників перезапустити "русскую весну" зустрінуться з гарячим українським літом", - наголосив політик.

Дивіться такожДосьє з Сергієм Руденком. Андрій Білецький

"Ми - реальний Рух, на відміну від віртуальності ватних проектів. Кожен з нас готовий особисто та в будь-який спосіб відстоювати український інтерес, тоді як вони не витримують ні хвилини живого спілкування поза межами соцмереж, прокремлівських каналів та проплачених блогів", - додав Білецький.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb