"За інтригою найцікавіший матч 28 туру УПЛ – "Десна" проти "Динамо", - Володимир Пятенко

Екс-гравець "Шахтаря", донецького "Металурга" та "Металіста", володар Кубку України Володимир Пятенко у програмі "Футбольний Формат" на телеканалі "Еспресо" відокремив головний матч 28 туру української футбольної Прем’єр-ліги

"У 28 турі УПЛ по мотивації, по турнірній ситуації, за інтригою, найцікавішим буде матч "Десна" - "Динамо» у Чернігові. І якщо динамівці переможуть в гостях, то 2 місце, якщо не гарантоване, то буде дуже близько. І це великі шанси на перепустку в Лігу Чемпіонів. 

Якщо переможе "Десна", то вона також буде спокійно претендувати на друге місце. І у цьому сезоні чернігівці і внічию грали з киянами, і перемагали їх. Тож, доводили, що це їм по силам. І вони знають, як проти «Динамо» грати.

Єдина проблема "Десни" - пропускає цю гру центральний захисник Максим Імереков, це основний стовп оборони. 

А так, я думаю, що це буде супер-мотивація з боку обох команд. І буде безкомпромісна боротьба, і тут важко спрогнозувати, хто переможе у цьому матчі. Тому що, програш "Десни" означає, що команда зможе тільки за третє місце поборотися. А так, у них прекрасні шанси перемогти і поборотися за другу позицію чемпіонату", - сказав Володимир Пятенко у прямому включенні в програмі "Футбольний Формат".

 

Нагадаємо, центральний матч 28 туру УПЛ «Десна» - «Динамо» відбудеться у неділю, 28 червня у Чернігові, старт поєдинку о 19:30.