Американський чемпіон заявив, що Ломаченка переважає лише один боксер у світі

Легендарний американський боксер Оскар Де Ла Хойя заявив, що українець Василь Ломаченко поступається у майстерності лише мексиканцю Саулю Альваресу

Про це повідомляє Boxingscene.

За словами колишнього чемпіона світу у шести вагових категоріях Оскара Де Ла Хойї, який зараз є главою промоутерської компанії Golden Boy Promotions, найкращим боксером світу є мексиканець Сауль Альварес.

"Першим у цьому списку треба поставити Канело. Просто тому що він єдиний, хто хоче боксувати з кращими суперниками. Подивіться, хто був його суперниками і з ким він хотів би зустрітися. Всі інші боксери відразу починають питати:" Скільки ми заробимо в цьому поєдинку?". Канело навіть не питає про це, він просто хоче боксувати з кращими", - сказав Де Ла Хойя.

У трійку найкращих боксерів світу він також включив американця Теренса Кроуфорда та українця Василя Ломаченка.

"Теренс Кроуфорд і Василь Ломаченко перебувають на одному рівні. Вважаю, у Кроуфорда є потенціал стати суперзіркою завдяки його здібностям і таланту. Ломаченко, я вважаю, видатний боксер, і, думаю, він міг би боксувати в першій напівсередній вазі, якщо захоче, і у нього добре це вийде", - сказав Де Ла Хойя.

Альварес є володарем титулів WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у середній вазі (до 72,6 кг) та пояса WBA у другій середній вазі (до 76,2 кг).

Кроуфорд є чемпіоном світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівсередній вазі (до 66,7 кг)

Ломаченко володіє титулами WBC, WBA та WBO у легкій вазі (до 61,2 кг).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.