На Львівщині до 7 липня продовжили карантин

У Львівській області продовжили карантинні обмеження до 7 липня через високі показники захворюваності на COVID-19

Про це повідомили в пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

"Показники захворюваності на коронавірус в регіоні змушують зберегти карантинні заходи в області", - йдеться в повідомленні.

Відтак Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалила рішення продовжити карантин до 7 липня.

"Ми не можемо послаблювати карантин, коли кількість нових хворих щодня збільшується на 150-240 людей, коли відсоток завантаженості лікарень стрімко наближається по критичної познаки, а стан пацієнтів, які звертаються до лікарів, важчий, порівняно з початком пандемії. Львівщина серед лідерів за кількістю складених протоколів про порушення карантину", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що завантаженість ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, складає 44,4% від загальної кількості (при нормі менше ніж 50%). Cередня кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу протягом останніх семи днів складає 87,2 на 100 тисяч населення (при нормі більш ніж 24).

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine