Психологічно "Колосу" тепер буде набагато легше, - герой матчу 28 туру Володимир Лисенко

Форвард ковалівського "Колосу" Володимир Лисенко зробив дубль у матчі 28 туру УПЛ "Колос" 2:1 "Олександрія", і приніс своїй команді перемогу після семи поразок поспіль

Про свої враження від гри він розповів у ексклюзивному інтерв’ю програмі "Футбольний Формат" на Еспресо.TV

"Ми всі дуже задоволені перемогою, тим більше, що така серія невдач була перед цим. По грі все було добре, грала команда непогано. Але ні як не могли перемогти. У матчі проти "Олександрії" все для нас склалося добре, особливо враховуючи неймовірну спеку, важкувато було грати, проте три очки є три очки, перемога є перемогою. Психологічно команді буде набагато легше тепер.

Ніякого мандража у нас не було, просто не щастило нам у попередніх матчах. Пенальті не забивали, багато моментів не використали, які можна вважати стовідсотковими. А у матчі з "Олександрією" фортуна була вже на нашому боці, і ми заслужено виграли.

Про спеку - так, там стояти було важко, а уявіть собі, як нам бігалося. Але я скажу, що не тільки нам було важко, а і команді суперника також було важко грати за такими умовами. Не просто було демонструвати високі швидкості увесь матч.

Після матчу президент клубу Андрій Засуха прийшов у роздягальню, подякував команді за самовіддачу, за перемогу. Коли у нас була програшна серія, він нас підтримував. Казав, що по грі – все відмінно, що на тренуваннях всі хлопці віддаються на сто відсотків, просто не було фарту. А сьогодні ми здобули звитягу, тому він прийшов у роздягальню і подякував всім нам", - розповів Володимир Лисенко у програмі "Футбольний Формат".

У 28-му турі чемпіонату України дубль Лисенка допоміг "Колосу" перемогти "Олександрію" 2:1.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.