"Карпати" не поїхали на матч з "Маріуполем", клуб можуть зняти з чемпіонату України

Львівський футбольний клуб "Карпати" через брак коштів не зміг виїхати на матч чемпіонату України проти "Маріуполя"

Про це повідомляє телеканал "Футбол".

За словами виконавчого директора "Карпат" Ростислава Ящишина, львівський клуб не зможе прибути 1 липня на матч проти "Маріуполя" через фінансові проблеми.

"Ми справді не поїхали до Маріуполя, тому що не маємо певної суми для того, щоб провести три тижні за межами Львова. Звідки така сума? Це проживання в готелях, харчування, переїзд, а також інші витрати. Ми порахували, що необхідно близько 1,5 млн грн", - сказав Ящишин.

За його словами, проблеми із фінансуванням "Карпат" виникли через відсутність взаєморозуміння між новим співвласником клубу Олегом Смалійчуком та іншими акціонерами.

"Річ у тім, що є у клубу два власники — дві іноземні компанії. З одним співвласником я постійно перебуваю в контакті, він допомагає чим може. На жаль, Олег Смалійчук не зміг зустрітися з іншим співвласником. Я залишився без необхідної дотації", - пояснив Ящишин.

Раніше два матчі "Карпат" було перенесено через спалах коронавірусу в клубі. За регламентом чемпіонату України за неявку на дві поспіль гри без поважних причин клубу загрожує дискваліфікація з турніру.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.