"Я не бачу, щоб був об’єктивний аналіз суддівства в Україні" - В’ячеслав Грозний

Експерт програми "Футбольний Формат" на каналі "Еспресо" заслужений тренер України В’ячеслав Грозний у вчорашньому прямому включенні поділився своєю думкою щодо останніх суддівських скандалів в українському футболі

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Я можу підтримати свої колег тренерів, всіх українських тренерів без винятку. У тому числі Руслана Костишина після скандального матчу "Динамо" - "Колос". Тому що є етика – тренери повинні підтримувати тренерів. Звісно, можуть помилятися гравці, можуть помилятися тренери, можуть помилятися арбітри. Але я не бачу, щоб був об’єктивний аналіз суддівства. Ні, не нами тренерами, ми не спеціалісти у цьому питанні. Ну а чому б Ступару, Татуляну, Авдишу, найсоліднішим рефері, їх у нас с десяток, не запропонувати провести оцінку – чому це все відбувається у суддівстві?

Чому тільки шість арбітрів отримали можливість працювати на системі VAR, а не шістнадцять? І багато є питань до арбітрів, і наразі знаходячись у Казахстані, я підтримую українських тренерів. Тому що, я розумію, як важко, коли ти тиждень готуєш команду до матчу, а одним свистком вся робота нівелюється.

І це ми говорим не про один матч, і не тільки про Прем’єр-лігу. Тому, було б здорово, якщо б запросили наших досвідчених і поважних арбітрів, і я би сам їх із задоволенням послухав би", - сказав В’ячеслав Грозний у ефірі "Футбольного Формату".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.