Рефері пояснив, чому не зарахував нокаут Ф'юрі у бою з Вайлдером

Рефері Джек Рейс заявив, що не зарахував нокаут Тайсону Ф'юрі у першому поєдинку проти американця Деонтея Вайлдера, оскільки британський боксер перебував у свідомості

Про це повідомляє Fightnews.

За словами Рейса, він не поспішав відраховувати Ф'юрі нокаут, оскільки помітив, що британець, після пропущеного від Вайлдера в 12-му раунді потужного удару, швидко отямився.

"Я був у двох метрах, причому він впав так, що його обличчя в той момент я не бачив. Швидко відправив Вайлдера в його кут. Праве коліно Ф'юрі було в повітрі, тобто він відпочивав, упершись всією стопою в підлогу. Якби він був без свідомості, то руки і ноги просто були б розкидані на настилі", - пояснив рефері.

Від додав, що британець реагував на його рухи, тому необхідності зупиняти поєдинок не було.

"Руки трохи рухалися, так що я знав: він таки не вирубаний. Наблизився і побачив, що очі примружені, а сам він рикнув. Коли я наблизився, він простежив очима за моїми рухами, і потім, на рахунок "п'ять", широко розкрив очі, перекотився і встав на середині рахунку "дев'ять". Моя робота далі була оцінити його здатність продовжувати бій", - зазначив Рейс.

Поєдинок між Ф'юрі та Вайлдером у грудні 2018 року завершився нічиєю. У лютому 2020 року в реванші британець нокаутував американця та відібрав у нього титул чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) в надважкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.