Які жалюзі день-ніч вибрати в квартиру

При оформленні інтер'єру чималу роль відіграє таке доповнення як жалюзі. Воно сприяє комфортному перебуванню в приміщенні, завдяки регулюванню потрапляння сонячного світла. Жалюзі день-ніч - одна з різновидів рулонних штор

На правах реклами.

Система складається з двох шарів полотна, на яких чергуються смуги з легкої і щільної тканини. При повороті механізму прозорі смуги поєднуються і відкривають прозору частину штори - положення "День". При суміщенні щільних непрозорих смуг тканину зливається в цільне полотно - положення "Ніч".

Рулонні штори вигідно замінять важкі гардини з портьєрами, завдяки компактності і зручності використання. В системі день-ніч регулювання освітленості вдосконалена не тільки за рахунок піднімання і опускання тканини, але і за рахунок руху смуг різного ступеня прозорості відносно один одного. Потягніть за ланцюжок і полотно почне підніматися або опускатися, фіксація ролети можлива на необхідному рівні, при цьому почнуть переміщатися і смуги на тканині. При переміщенні ролет смуги накладаються один на одного, створюючи необхідний рівень освітлення.

Основні плюси систем день-ніч:

  1. Натуральна тканина (шовк або льон із застосуванням синтетичних волокон для міцності) попередить появу алергії.
  2. Захист приміщення від попадання сонячних променів, зменшує нагрівання в ньому повітря.
  3. Структура штор візуально збільшує простір і додає інтер'єру еластичність.

Тканинні ролети.

Правильно підібраний відтінок кольору з широкого асортименту або тканину з незвичайним малюнком, на якому темні смуги чергуються зі світлими, стане родзинкою в новому інтер'єрі.

Переваги ролет день-ніч:

Системи тканинних ролет:

Різновиди жалюзі:

Ознайомитися з асортиментом жалюзі день-ніч можна в онлайн-каталозі або в магазині "Жалюзі Сервіс" міста Київ. Менеджери нададуть вам повну інформацію про придбання, гарантії, доставки та встановлення жалюзі.