Агент РФ "Казбек": "Миротворець" заявив, що Портнов вів переписку з "куратором Новоросії" Рапопортом

Центр "Миротворець" на базі даних електронної пошти радника Суркова Бориса Рапопорта виявив агента Кремля "Казбека", яким за результатами розслідування виявився Андрій Портнов

Про це йдеться в першій частині розслідування центру "Миротворець".

У центрі "Миротворець" заявили, що за результатом розслідування дампу електронної пошти помічника Суркова, одного з "кураторів Новоросії", як його величають в російських ЗМІ, Бориса Рапопорта Андрій Портнов, ексзаступник глави адміністрації президента часів Януковича, виявився агентом "Казбеком".

"В процесі дослідження дампу електронної пошти радника суркова-путіна Бориса Рапопорта в поле зору співробітників Центру “Миротворець” потрапило його листування з особою, яка називає себе Рашидович Казбек (e-mail: a4112148@icloud.com)", - йдеться в розслідуванні.

У "Миротворці" відзначили, що їх вразили масштаби діяльності "Казбека":

І це далеко не весь перелік напрямів системної, свідомої, злочинної діяльності цього “Казбека” в інтересах російського агресора на знищення України.

У "Миротворці" розповіли, що виявили, що саме Портнов був Казбеком достатньо легко.

"В імені своєї адреси електронної пошти a4112148@icloud.com “Казбек” дав нам три зачіпки", - 

Як виявилося, в м. Києві стаціонарний телефон 411-21-48 встановлено на Оболоні за адресою: вул. Маршала Тимошенко, буд. 13/А, кв. 186. Цей номер телефону, за даними з відкритих джерел, належить особі на ім’я Портнова Т.В.

За тією ж адресою в системі YouControl зареєстрований і ФОП Андрій Портнов.

У "Миротворці" зазначили, що зважаючи на обсяг матеріалу про Андрія Портнова у переписці з радником Суркова, будуть публікувати розслідування частинами.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb