У Новій Зеландії жінка декілька днів не знала, що стала мільйонеркою

Вона навіть забула, що придбала лотерейний квиток

На правах реклами.

Одно з найбільших відмінностей паперових лотерей від казино онлайн - це те, що багато покупців лотерейок опісля їх придбання взагалі не стежать за результатами розіграшу. 

Так і сталося з мешканкою Нової Зеландії, яка лише завдяки щасливому випадку, після декількох днів, дізналася, що стала власницею нечуваного виграшу в національну лотерею. 

За повідомленнями місцевих ЗМІ, новозеландка виграла трохи більше 10 мільйонів новозеландських доларів, що по сьогоднішньому курсу перевищує суму в 170 мільйонів гривень.

Жінка згадала про те, що придбала лотерейний білет тільки через чотири дні після розіграшу. Перевіривши номери-переможці, вона трохи не втратила свідомість від щастя, повідомляють місцеві журналісти. 

Ім'я власниці більш ніж переконливого джек-поту не повідомляються з міркувань безпеки, проте всюдисущим газетярам все ж вдалося поспілкуватися з нею.

По визнанню жінки, вона купувала лотерейні білети час від часу, і лише в ті хвилини, коли не потребувала грошей і почувала себе прекрасно і без виграшу. Це дозволяло їй не засмучуватися у разі невдачі. 

Випадково зайшовши в магазин, де продавалися лотерейні білети, через чотири дні, жінка дізналася, що на неї звалилося небачене багатство. 

Переможниці навіть знадобилася допомога - вона присіла, трохи не втративши свідомості.