У столичному Парку Шевченка зібралися на захист підсудних у справі Шеремета

"Коли будуть шукати справжніх вбивць Павла Шеремета? Та чому бездоказово сидять невинуваті?", - такими є головні запитання до влади з боку учасників акції, яка о 12:00 в суботу, 4 липня 2020 року, почалася у Парку Шевченка, що у середмісті Києва

Про це повідомляється на Telegram-каналі спільноти Основа майбутнього, яка виступила співорганізатором сьогоднішнього заходу, передає Еспресо.TV.

"Брехня триває 204-й день. У нас є питання до влади: чому невинні сидять, а вбивці на волі?", - зазначають громадські активісти.

За словами оргкомітету акції, Влада сама зробила справу публічною, тож народ "може робити висновки з відкритих матеріалів".

"Як ми бачимо, доказів причетності Антоненка, Кузьменко та Дугарь до вбивства Шеремета у слідства недостатньо. Все це фабрикація. "Докази" МВС розбились через лічені години після їх публікації. Прокурори роблять помилку на помилці та не знають матеріалів справи. В суді один з прокурорів сказав, що не знає зросту Антоненка, а це є один з перших доказів його "причетності". І таких нюансів десятки, а людей, які це бачать - тисячі", - зазначається у повідомленні.

Наразі триває концерт. Згодом колона протестувальників вирушить до МВС, де вони передадуть свої вимоги.

Люди продовжують збиратися.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb