Коронавірус на Львівщині: за добу - 138 нових хворих

4 липня 2020 року на Львівщині за результатами ПЛР-діагностики ще у 138 осіб виявили позитивні результати на COVID-19. Всього коронавірус підтверджено у 6197 мешканців Львівщини

Про це повідомив лікар-інфекціоніст, заступник директора з медичної частини Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник, передає Еспресо.TV.

Зазначимо, впродовж доби 3 липня цифра була вищою - 177 нових хворих.

Летальних випадків не зафіксовано. Загалом за час епідемії в області померло 162 особи.

За словами Ігоря Берника, минулої доби до інфекційної лікарні звернулось 32 людини, 13 з яких госпіталізовано.

Нові хворі з підтвердженим діагнозом COVID-19 є жителями міста Львова, міста Турка, міста Новояворівськ, села Ожидів Буського району, села Тернавка Жидачівського району, села Луб’яна Миколаївського району, села Шоломинь Пустомитівський району.

На ранок в лікарні перебуває 178 хворих. 117 з них - з підтвердженим діагнозом COVID-19, серед яких - 28 - медичні працівники.

75% хворих - люди 50 років і старші.

Стан хворих у відділеннях тяжкий, вони отримують медичну допомогу.

"У відділенні інтенсивної терапії - шестеро хворих. На ШВЛ перебуває - двоє пацієнтів у дуже тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами", - прокоментував Берник.

Додамо, міські лікарні Львова, в яких лікують недужих на коронавірусну інфекцію, можуть прийняти 920 пацієнтів. Наразі ж у медичних закладах є лише 220 хворих.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb