У Малині депутати міськради ініціюють відкликання нардепа-мажоритарника від "Слуги народу"

Причиною відкликання нардепа від фракції "Слуга народу" Тетяни Грищенко депутати місьради Малина, що на Житомирщині, назвали ліквідацію району

Про це повідомив "Цензор.НЕТ" з посиланням на рішення Малинської міськради.

В документі зазначається, що причиною рішення про відкликання нардепа від "Слуги народу" Тетяни Грищенко стала ліквідація Малинського району в рамках нового територіального адміністративного устрою.

"Погодити проведення опитування зі збором підписів на предмет виконання депутатських обов'язків народним депутатом Грищенко Тетяною Миколаївною, обраною по 66 виборчому округу з центром в м. Малині щодо турботи про благо України і добробут українського народу, захист інтересів виборців і держави; доручити юридичному відділу виконавчого комітету Малинської міської ради вивчити питання про можливість і підстави відкликання народного депутата за народною ініціативою", - йдеться в рішенні міськради міста.

Також депутати в резулятивній часині наголосили на персональній відповідальності президента Володимира Зеленського за наслідки дій партії "Слуга Народу" в питанні адміністрування територіального устрою держави.

Депутати постановили звернутися до голови райдержадміністрації з вимогою визначитися зі своєю позицією щодо Малинського району, викласти її письмово та направити на адресу Офісу президента України, Верховної Ради України та Житомирської ОДА.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb