У рейтингу до Львівської обласної ради лідирує партія "Європейська солідарність", - опитування

На першому місці в рейтингу електоральних симпатій на Львівщині – партія Петра Порошенка "Європейська солідарність": на виборах до Львівської обласної ради її готові підтримати 26,7% тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах

Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" у червні. 

Також львів'яни готові голосувати за правлячу партію "Слуга народу" - якби вибори відбувалися наступної неділі, за неї проголосували б 13,1%. 

"Також 9,2% підтримали б партію "Голос", 8,9% - партію "Батьківщина". Водночас 8,2% проголосували б на місцевих виборах за партію "Самопоміч", 7,8% – за партію "Свобода", 7,6% – за партію "Громадянська позиція". За Радикальну партію Ляшка проголосували б 3,5%, партію "Сила і честь" - 3,2%. Рейтинг інших політичних сил – менше 3%. Близько 17% не визначились з вибором", - йдеться в дослідженні. 

Найменшою підтримкою серед партій на Львівщині користується "Опозиційний блок" - її рейтинг складає 0,3%. 

Дослідження було проведене 6-22 червня 2020 р. Аудиторія: мешканці населення Львівської області віком від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.