Міжнародна компанія Flixbus запустила внутрішні автобусні рейси Україною

Автобусний оператор FlixBus відкрив продаж на автобусні лінії між українськими містами

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією видання, з 8 липня запускаються напрямки Київ - Одеса - Затока, Київ - Житомир - Рівне - Львів, Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів - Ужгород.

Зазначається, що пасажири зможуть забронювати квитки на сайті FlixBus, у мобільному додатку та оффлайн-касах продажу квитків.

Видання повідомляє, що нові лінії запущені спільно з автобусним партнером FlixBus - компанією Euroclub. При цьому автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub і мають зелені наліпки "In copperation with FlixBus", за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.

На маршрутах працюватимуть автобуси Mercedes, Man i Neoplan. Вони обладнані кондиціонерами, розетками, у салонах є Wi-Fi і туалети.

За словами директора FlixBus в Україні і Польщі Михала Лемана, в Україні компанія починає з популярних напрямків: Київ-Львів, Київ-Ужгород та Київ-Затока через Одесу.

"На внутрішніх лініях ми дотримуємося тих же стандартів дезінфекції та гігієни, що і на міжнародних, щоб пасажири відчували себе у безпеці, відправляючись з нами у подорож цього літа", - підкреслив він.

Зокрема зазначається, що лінія Київ-Одеса-Затока відправлятиметься три рази на тиждень: у п'ятницю, суботу і неділю з Києва о 22:50 з прибуттям о 6:00 в Одесу і 7:50 у Затоку. У зворотному напрямку автобус відправляється в суботу, неділю і понеділок о 19:00 з Затоки, о 20:50 робить зупинку в Одесі, о 4:10 прибуває до Києва.

Лінія Київ-Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 з Києва і прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки також будуть в Житомирі та Рівному.

Маршрут Київ - Ужгород буде працювати на запущеній раніше лінії Київ - Відень, яка курсує двічі на тиждень: у середу і суботу автобус відправляється з Києва о 7:50 і прибуває до Ужгорода о 21:25 з зупинками в Житомирі, Новоград-Волинському, Рівному і Львові. Назад автобус виїжджає в понеділок і п'ятницю о 4 ранку з Ужгорода і прибуває о 15:55 до Києва.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb