На кордоні з Білоруссю відновили роботу ще два пункти пропуску

З 00:00 7 липня на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску "Дольськ" та "Вільча"

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

"Зокрема з 00.00 годин 7 липня 2020 року на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску "Дольськ", що у Любешівському районі Волинської області та "Вільча", що у Поліському районі Київської області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом.

У той же час, нагадали у відомстві, "Вільча" є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України і Білорусі. "Дольск" є міждержавним пунктом пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю усі, хто має на це право.

У прес-службі зазначили, що наразі відновлено можливість пішого перетину кордону у дев'яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках.

Зокрема, згідно із рішенням уряду України №819-р від 17 червня 2020 року, з 00:00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетину кордону з Росією у пунктах пропуску "Мілове" (Луганська область, Міловський район), "Гоптівка" (Харківська область, Дергачівський район), "Бачівськ" (Сумська область, Глухівський район), "Юнаківка" (Сумська область, Сумський район). 

Також було відновлено можливість пішого перетину кордону з Росією та Білоруссю в пункті пропуску "Сеньківка"  (Чернігівська область, Городнянський район), та кордону з Білоруссю у таких пунктах пропуску: "Нові Яриловичі" (Чернігівська область, Ріпкинський район), "Виступовичі" (Житомирська область, Овруцький район), "Доманове" (Волинська область, Ратнівський район), "Славутич" (Чернігівська область, Чернігівський район).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb