Ощадбанк розширив програму іпотеки під 10% річних на поліцейських і держслужбовців

Відтепер програмою Ощадбанку "Звісно, 9,99" окрім медиків зможуть скористатися державні службовці, поліцейські та співробітники ДСНС

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

"З метою підтримки працівників державного сектора економіки Ощадбанк розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми "Звісно, 9,99" (раніше "Звісно, Док")", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відтепер скористатися програмою, яку банк запустив у квітні поточного року, крім медпрацівників можуть також держслужбовці, співробітники Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Крім цього, для всіх клієнтів знижено процентну ставку на 2 відсоткових пункти за стандартними іпотечними програмами. При цьому залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%. 

У прес-службі додали, що протягом усього терміну користування кредитом діє фіксована відсоткова ставка. Тобто клієнт може із самого початку чітко оцінити повну вартість кредиту і визначити суму платежу за кожний місяць користування ним.

"Відсоткову ставку за укладеним кредитним договором не буде переглянуто через рік або два, вона не залежить від вартості депозитних ресурсів протягом строку користування кредитом. Початковий внесок за певними програмами становить від 20%", - підкреслили у прес-службі.

За словами голови правління Ощадбанку Андрія Пишного, попит на доступну іпотеку наразі значний. З огляду на суттєве зниження облікової ставки та постійну увагу до питання доступності кредитування іпотека вже найближчим часом має всі підстави стати реальним механізмом вирішення житлового питання.

"Кілька останніх років ми працюємо над поліпшенням умов іпотечного кредитування та знижуємо відсоткові ставки. Зокрема, у 2019 році ставка за кредитами в Ощадбанку була на рівні 20%, на початку 2020 року – 15-16%. У квітні запущено кредитування медиків під 9,99%. Наразі ми розширили коло потенційних учасників цієї програми, а ставку за стандартними програмами знизили до 13,49%.Переконаний, що тенденція зниження ставок продовжиться", цитує пресслужба слова Пишного.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb