У Києві судитимуть 41-річного чоловіка за розбещення неповнолітніх дівчат віком від 9 років

Поліція передала до суду справу про розбещення дев'яти неповнолітніх віком від 9 до 16 років

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

В поліції розповіли, що у листопаді минулого року правоохоронці викрили чоловіка, який розбещував 10-річну дівчину. Під час досудового розслідування за цим фактом слідчі встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

В ході розслідування було встановлено, що чоловік під час спілкування в інтернеті надсилав дітям зображення порнографічного характеру та отримував аналогічні особисті фото у відповідь.

В поліції заявляють, що підозрюваний вів розмови на сексуальні теми та розбещував неповнолітніх. Під час особистих зустрічей з деякими з них цілувався та торкався їхніх статевих органів.

Йому інкримінують вчинення 44 епізодів злочинів, передбачених ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу. Санкція найтяжчого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Зараз чоловік перебуває під вартою. Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували до Подільського районного суду Києва. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb